HJEMFOR SALG TA KONTAKT
Spinsheller (for krabbe)
Skallvasker (for krabbe)
Fotrenskemaskin (for krabbe)
Slaktemaskin (for krabbe)
Krabbebestikk
Grillkoke
Borejigg for stillas
Monteringspresse
Arkvender
Koalesensfilter
Skiltfres
Søppeldunkstativ
Darts stativ
Sjøpølseprosjekt
Slaktemaskin for krabbe

Tradisjonelt, er vi vant til at krabbe kokes hele og levende.

Men det er noen som tenker humant og foretrekker å ”stikke” (avlive) krabben før koking, noe som er fornuftig og bra. Men så er det også slik, at det ville være en bortimot en umulig oppgave for en krabbeprodusent å avlive alle krabbene før koking..

Når slaktemaskinen ble utviklet i 2006, så var humanitet, effektivitet og kvalitet de kriteriene som måtte oppfylles.

Ved bruk av slaktemaskin reduseres avlivningstiden betraktelig i forhold til tradisjonell koking.
Etter slakting er følgelig krabben oppdelt, og i følgende deler: Klør, føtter, stø uten gjeller og brunmat og skallet med brunmat.

Fordelen deretter, er at når en koker de forskjellige delene, så bruker en forskjellige koketider på delene.
En unngår da å overkoke de forskjellige delene og derav mye bedre kvalitet.

 

JR Storesund AS - Jovikvegen 60 - 4276 Vedavågen - Telefon 918 07 555 - E-mail jan@jrstoresund.no - ORG.nr. 989 246 704 MVA